Uuden tason lisääminen on mahdollista siirtymällä prosessivalikon kautta Kiinteistötiedot > Teknisen puun hallinnointi

Varmista että kohdepuusta on valittuna se taso, jonka alle uusi taso tai laite halutaan lisätä. Valitse tämän jälkeen toiminnoista Lisää uusi taso

Avautuvan ikkunan oikeaan reunaan listautuvat ne kohdetyypit, joita on mahdollista lisätä valitun tason alle. Valitse listalta tyyppi, jonka haluat lisätä, ja raahaa tyyppi hiirellä Valitut kohteet -ikkunaan. Tyyppejä voidaan raahata vain yksi kerrallaan.

Raahaamisen jälkeen avautuu automaattisesti ikkuna, jossa tasolle voidaan antaa asiakaskohtainen tunnus ja tarvittaessa se voidaan nimetä uudestaan.

Valitaan tämän jälkeen Tallenna, jolloin ohjelma palaa edelliseen ikkunaan, jossa voi halutessaan jatkaa tasojen lisäämistä.

Mikäli ei haluta lisätä muita tasoja, valitaan Tallenna