Tasojen ja laitteiden poisto on mahdollista siirtymällä prosessivalikon kautta kohtaan Kiinteistötiedot > Teknisen puun hallinnointi

Varmista että kohdepuussa on valittuna taso/laite jonka haluat poistaa.

Teknisen puun hallinnoinnin pääsivulla on toiminnot tason poistamista varten. Toiminnot käsittelevät aina kohdepuusta valittua tasoa.

Poistoja on kahden tasoisia:

• Merkitse piilotetuksi passivoi valitun tason ja se poistuu kohdepuusta eikä sitä enää käsitellä ohjelman missään prosessissa, mutta taso on tarvittaessa palautettavissa uudelleen näkyviin. Tämä toiminnon käyttö on suositeltavaa.
  • Poista valittu taso poistaa tason, eikä sitä voi palauttaa takaisin näkyviin käyttöliittymästä. Toimintoa tulisi käyttää harkiten.