Kirjaudu Granlund Manageriin osoitteessawww.granlund.fiKirjautumispainikkeen löydät sivuston kiinteästä yläpalkista. Osoitteeseen ei ole liikennöintirajoituksia, eli pääset kirjautumaan järjestelmään, mikäli käytössäsi on Internet-yhteys.

Syötä sisäänkirjautumisikkunassa henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä järjestelmä pyytää vaihtamaan salasanan. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen pääset selaamaan järjestelmää käyttöoikeuksiesi sallimassa laajuudessa.

Jos et pääse kirjautumaan sisälle, klikkaa etusivulta löytyvää Unohditko salasanasi-tekstilinkkiä, ja seuraa näytön ohjeita.

Mikäli olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, voit olla yhteydessä Managertukeen joko puhelimitse, sähköpostilla tai chat-ikkunan kautta osoitteessa www.granlund.fi/palvelut/granlund-manager-ohjelmisto

Managertuen puhelinnumero 010 759 2300 ja chatti palvelevat arkipäivinä klo 08.00–16.00.

HUOM!Granlund Manager toimii parhaiten uusimmilla selaimilla. Vähimmäisvaatimuksena Google Chrome, Mozilla Firefox tai Microsoft Edge. Internet Explorerin tuki Granlund Managerin osalta päättyi 1.6.2021.

Selaimet kannattaa myös päivittää ajan tasalle, mikäli automaattipäivitykset eivät ole käytössä. Vanhemmilla selainversioilla ohjelman suorituskyky rajoittuu, eivätkä kaikki toiminnot ole välttämättä käytettävissä.

Järjestelmätoimittaja on Granlund Oy. Ohjelmistoon liittyvät uutiset sekä ajankohtaiset asiat löydät osoitteesta www.granlund.fi/palvelut/granlund-manager-ohjelmisto