Kiinteistötiedoissa hallitaan ja ylläpidetään kohteiden perustietoja sekä teknisten järjestelmien tietoja. Kiinteistötietoihin siirrytään valitsemalla prosessivalikosta Kiinteistötiedot > Tiedot

Ohjelma näyttää aina kohdelistasta valittuna olevan tason tiedot. Jos haluat katsoa esimerkiksi kohteen yleisiä tietoja, valitse kohdelistasta kiinteistötaso.

Ohjelma näyttää oletuksena valitulta tasolta vain ne attribuuttikentät, joissa on arvo. Voit tarkastella täyttämättömiä kenttiä valitsemalla Näytä hakutoiminnot ja Kaikki tiedot

Valitun tason attribuuttitietoja voidaan käsitellä tässä näkymässä. Yksittäistä attribuuttitietoa voidaan muokata ja sen historiaa tarkastella klikkaamalla rivin edessä olevaa kolmen pisteen ikonia

Attribuutteja voidaan myös massamuokata klikkaamalla Muokkaa attribuuttien arvoja