Kohdepuun muokkaaminen tapahtuu valitsemalla prosessivalikosta Kiinteistötiedot > Teknisen puun hallinnointi

Teknisen puun hallinnoinnin pääsivulla on toiminnot muokkaamista varten. Toiminnot käsittelevät aina kohdepuusta valittuna olevaa tasoa.

Muokkaa-toiminnon valitseminen avaa kohteen muokkaa tilaan, jossa voi muuttaa kohteen/tason nimeä tai lisätä kohteelle/tasolle asiakaskohtaisen tunnuksen.

Nimen muokkaaminen saattaa olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun laitteita tai järjestelmiä on kohteessa useampia.

Paina lopuksi Tallenna