Laite- ja järjestelmätietojen tulosteet löytyvät prosessivalikon kautta kohdassa Kiinteistötiedot > Raportit

Kiinteistötiedot- prosessissa ylläpidettävistä kohteista ja järjestelmistä on tulostettavissa erityyppisiä raportteja. Kaikessa tulostamisessa käytetään tulostepohjia, joissa on etukäteen määritelty tulostuvat asiat.

Tulosteet kohdistuvat aina kohdepuusta valittuun tasoon/ valittuihin tasoihin. Voit valita kohteet ennen siirtymistä Kiinteistötiedot > Raportit osioon. Valinnaisesti voit valita/vaihtaa kohteita myös Raportit osiossa.

Aloita valitsemalla raportti jonka haluat tulostaa. Raporttipohjan valitseminen määrittää mitä tietoja raporttiin tulostuu. Jokaisen raportin kohdalla on lyhyesti selitetty minkälainen raportti on kyseessä.

Raportin valitsemisen jälkeen on mahdollista määrittää tulostusehdot raportille.

Valitse Esikatsele raporttia tarkastellaksesti tulostusehtojen mukaista raporttia.

HUOM! Raportit avautuvat uuteen ikkunaan tai erilliselle välilehdelle. Jotta raportit avautuisivat, tulee sinun olla sallinut Pop-upit selaimellasi!

Seuraavassa esimerkissä on tulostettu laiteluetteloraportti, mutta kaikki raportit tulostetaan samalla tavalla: valitaan raportti, määritetään tulostusehdot ja otetaan raportti tämän jälkeen esikatseluun.

Tuloste avautuu selaimesta riippuen esikatseluun joko uuteen ikkunaan tai välilehteen.

Kaikki kuvan mukaiset vakiomuotoiset tulosteet ovat tallennettavissa suoraan selaimesta Excel, PDF tai Word- tiedostomuodossa klikkaamalla raportin yläpalkissa olevaa levykkeen kuvaa.