Huolto ja käyttö - prosessin avulla voidaan suunnitella tulevia ennakkohuoltoja sekä seurata huoltojen edistymistä. Samalla huolto- ja käyttö - prosessiin kerääntyy huoltohistoriaa, jota voidaan myöhemmin tarkastella.

Huoltosuunnitelman käyttöön siirrytään valitsemalla Huolto- ja käyttö > Huoltosuunnitelman käyttö.

Käyttäjän on mahdollista suorittaa hakuja huoltosuunnitelman näkymässä.

Mikäli käyttäjällä on oikeus moniin eri palvelualueisiin, voi hän halutessaan hakea tietyn palvelualueen huoltotehtävät. Valitse pudotusvalikosta tarkasteltava palvelualue ja paina Hae, jolloin näkymään ilmestyy ainoastaan tälle palvelualueelle liitetyt huoltotehtävät.

Halutessaan voidaan käyttää tarkempia hakuparametrejä valitsemalla Tarkennettu haku

Huoltotehtävien yleisnäkymässä sijaitsevilla sarakkeilla viestitään tehtäviin liittyviä tietoja.

Huoltosuunnitelman pääsivulla sijaitseva kalenteri seuraa aina kuluvaa kuukautta ja listaa sille aikataulutetut tehtävät. Nämä näytetään kohdepuusta valittuna olevasta kohteesta.

Kalenteri seuraa ohjelman värikoodausta, jossa sininen merkitsee uutta, vihreä valmista ja punainen myöhässä olevaa tehtävää.

Mikäli aikaisemmilla kuukausilla on myöhässä olevia tehtäviä, listataan ne erikseen otsikon ”myöhässä” alle.

Jos haluat tarkastella menneiden tai tulevien kuukausien tehtäviä, voit osoittaa haluamaasi kuukautta, jolloin listalle päivittyy valitun kuukauden tehtävät.

Kalenterinäkymässä näkyvät myös valitun kuukauden päivät, sekä mille päiville on aikataulutettu tehtäviä.