Huoltosuunnitelman käyttöön siirrytään valitsemalla Huolto- ja käyttö > Huoltosuunnitelman käyttö.

Huoltotehtävät listataan kohdevalikon valinnan mukaisesti. Voit esimerkiksi kohdevalikon haku toiminnolla hakea vain yhden kohteen ja tarkastella tämän kyseisen kohteen suunnitelmaa. Valinnaisesti, voit valita koko kohdesalkun, jolloin tehtävät listataan kaikkien salkun kohteiden osalta.

Tehtävät ovat värikoodattuja. Sininen merkitsee tulevaa tehtävää, Keltainen käsittelyssä olevaa, Vihreä valmista, Punainen myöhässä olevaa, Musta hylättyä ja Valkoinen/Harmaa aikatauluttamatonta tehtävää.

Toiminnot joita tehtäville voidaan suorittaa löytyvät kalenterin alapuolelta. Käsiteltävä tehtävä/tehtävät valitaan laittamalla ruksi tehtävärivin edessä olevaan valintalaatikkoon. Valitse tämän jälkeen haluttu toiminto:

• Ota käsittelyyn: merkitsee tehtävän työn alle otetuksi
  • Kuittaa valmiiksi: merkitsee tehtävän tehdyksi
  • Näytä tehtäväluettelo: tulostaa tarkemmat huolto-ohjeet

Lisätoiminnot valikosta löytyy lisää toimintoja mm. jo kuitattujen tehtävien palauttamiseksi.

Kuittaa valmiiksi-painikkeen painamisen jälkeen sinulle avautuu lomake, jossa voit merkitä valmiiksi kuitattavat tehtävät sekä liittää dokumentteja ja käyttöpäiväkirjamerkintöjä. Tarvittaessa voit myös muokata tapahtumapäivämäärää mikäli kuittaat tehtäviä takautuvasti.

Tehtävät joiden edessä näkyy vihreä kuittausmerkki ovat aiemmin kuitattuja tehtäviä joita ei näin ollen voi kuitata.

Paina lopuksi Kuittaa-painiketta.