PTS -budjetoinnin tietoikkunassa näkyy yleiskatsaus budjetin tilanteeseen.

PTS-budjetin tiedot näytetään kuluvalta kalenterivuodelta.

Budjetti on vahvistettu budjetti.
Ei budjetoitu on budjetin ulkopuoliset hyväksymismenettelyssä olevat hankkeet/toimenpiteet.
Kustannusarvio on tämän hetken kustannusarvio.
Lukumäärä on budjetoitujen ja budjetin ulkopuolisten hankkeiden/toimenpiteiden lukumäärä.
Toteuma on toteutunut kustannusarvio.
Ero budjettiin on kustannusarvio - budjetti.
Jäljellä on kustannusarvio - toteuma.

Voit lisätä tietoikkunan muokattavalle Granlund Manager etusivullesi käyttöliittymän oikeasta yläkulmasta valitsemalla Muokkaa etusivua

Valitse lopuksi Tallenna, jotta tietoikkuna ilmestyy etusivullesi.