Usean kohteen PTS-kustannuksia voidaan tarkastella samanaikaisesti PTS-raporttien kautta.

Siirry prosessivalikosta PTS > Raportit

Raportti-näkymästä, aloita ensin valitsemalla kohdepuusta kaikki ne kiinteistöt joiden hankkeita ja toimenpiteitä halutaan tarkastella. Monivalinta tehdään valitsemalla kohteita CTRL- näppäin pohjassa.

Valitse PTS-budjettiraportti

Oletusasetusten lisäksi valitse seuraavat suodatusehdot:

Hankkeet ja toimenpiteet: Valitse "Näytetään omina riveinä" sekä "Kohdista hankkeet ja toimenpiteet merkitsevään kohdetyyppiin (Kiinteistö)"

Valitse lopuksi Esikatsele raporttia nähdäksesi suodatuksen mukainen raportti.