Varastonhallintaan siirrytään valitsemalla prosessivalikosta Varastonhallinta > Varastonhallinta

Varastosaldoa pääsee muokkaamaan klikkaamalla tuotteen rivillä olevaa kolmea pistettä tai laajennetussa näkymässä suoraan klikkaamalla Muokkaa varastosaldoa.

Varastosaldon muokkauksessa täydennä tai muuta seuraavat kentät:

• Varastosaldon muutos, jos varastoon lisätään tuotteita, klikkaa kentän vieressä olevaa nuolta ylöspäin. Mikäli varastosta otetaan tuotteita, klikkaa nuolta alaspäin.
  • Jos kirjaat tapahtuman takautuvasti, muuta oikea tapahtumapäivämäärä.
  • Kirjoita vapaamuotonen kuvaus liittyen saldon muutokseen.