Auditointeja pystytään tarkastelemaan ja käsittelemään valitsemalla prosessivalikostaAuditointi > Auditointi

Auditoinnin vaiheita kuvataan eri värisillä ikoneilla.

Kun auditointi on Luonnos-vaiheessaniin se voidaan käynnistää valitsemallaKäynnistä

Käynnistyksen yhteydessä sallitaan vielä seuraavat toiminnot:

• Palvelualueen/Palvelualueiden sekä Auditoijan vaihtaminen.

• Mikäli auditointiaikaa halutaan muuttaapitää tämä tehdä Luonnos-vaiheessaMuokkaa-painikkeen kautta.

• Painamalla OK siirtyy auditointi Käynnissä-vaiheeseen.

Lisääpisteille arvosanoja painamalla kolmen pisteen ikonia ja valitsemallaMuokkaa.

Auditointipisteistä voidaan tehdä myös palvelupyyntöjä ja PTS-toimenpiteitä.

Valitsemalla auditoinnin kohdaltaMuokkaavoidaan palvelualuetta ja auditoijaa vaihtaa.

Auditointi merkitään valmiiksi painamallaMerkitse valmiiksi.

Jos Valmis on viimeinen vaiheniin avautuu tässä yhteydessä ikkunajossa voidaan määrittääjos tulevaisuuteen luodaan seuraavan auditoinnin luonnos.

Oletuksena ehdotetaan auditointipohjalle määritettyä frekvenssiäAuditointiaikaa voi tosin muuttaa pudotusvalikostajossa valittavana on myösÄlä luo uutta auditointia

Painamalla OK siirtyy auditointi Valmis-vaiheeseenjoka viestitään vihreällä ikonilla.

Mikäli asiakkuudessa on käytössä erillinen Hyväksytty-vaiheniin sallitaan auditointipisteiden muokkaaminen sekä niistä palvelupyyntöjen ja PTS-toimenpiteiden luominen vielä Valmis-vaiheessa.

Hyväksytty-vaiheen ollessa käytössä luodaan seuraavan auditoinnin luonnos hyväksytyksi merkitsemisen yhteydessä.