Huoltosuunnitelman käyttöön siirrytään valitsemalla Huolto- ja käyttö > Huoltosuunnitelman käyttö.

Osoittamalla kohtaa Lisätoiminnot Huollon ja Käytön näkymästä saat esille pudotusvalikon sisältäen seuraavat toiminnot.

Hylkää valitut tehtävät: Mahdollistaa tehtävien hylkäämisen monivalinnan avulla. Rastita kaikki ne tehtävät jotka haluat hylätä ja valitse Lisätoiminnot > Hylkää valitut tehtävät

Palauta valitut tehtävät Aloittamatta-vaiheeseen: Mahdollistaa tehtävien statuksen muuttamisen monivalinnan avulla aloittamatta-vaiheeseen. Valitse kaikki ne tehtävät

Valitse kaikki näkyvissä olevat tehtävät: Rastittaa kaikki sillä hetkellä näkyvissä olevat tehtävät valituiksi.

Näytä tehtäväluettelo ja laitteet: Listaa valitut tehtävät ja laitteet johon tehtävät ovat linkitetty-

Näytä vain yleiset tehtävät: Näyttää ne tehtävät jotka ei ole aikataulutettu. Näitä ei näy oletusnäkymän listassa.

Poista valitut: Poistaa kaikki ne tehtävät jotka ovat sillä hetkellä valittuina

Mikäli manuaalinen resursointi on käytössä

Mikäli huollon manuaalinen resursointi on käytössä voidaan vastuuhenkilö määrittää Lisätoiminnot-pudotusvalikon avulla.

Rastita valittu huoltotehtävä ja osoita Lisätoiminnot. Alasvetovalikosta valitse Valitse vastuuhenkilö

Avautuvaan ponnahdusikkunaan valikoituu automaattisesti palvelualue jolle huoltotehtävä on liitetty. Vastuuhenkilön voi valita alasvetovalikosta.

Alasvetovalikossa löytyy kaikki kyseiselle palvelualueelle suoritusvastuulliseksi tai varahenkilöksi merkityt käyttäjät.

Paina lopuksi Tallenna