Käyttäjätunnuksia hallinnoidaan siirtymällä prosessivalikosta Käyttäjähallinta > Käyttäjätiedot

Käyttäjätietojen päänäkymässä on ylimpänä näkyvissä käyttäjätunnuksen lisäystoiminto. Painamalla Lisää uusi käyttäjäavautuu valinta Lisää käyttäjätili

Ikkunaan avautuu ponnahdusikkuna käyttäjätunnuksen luomista varten.

Vasemmalla puolella näkyvistä välilehdistä (*) merkityt ovat pakollisia täyttää.

Salasana generoidaan automaattisesti. Generoitu salasana lähetetään käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteeseen, kun käyttäjätunnus tallennetaan.

Perustiedot (*)

Täytä Perustiedot (*) välilehdelle vähintään ne kentät, jotka on merkitty "Pakollinen tieto"

Käyttäjä pääsee itse myös myöhemmässä vaiheessa hallinnoimaan henkilötietojaan Granlund Manager -käyttöliittymässä. Tämä koskee kaikkea paitsi käyttäjätunnusta, joka ei ole muokattavissa.

Kun olet täyttänyt kaikki tiedot paina Seuraava, joka vie sinut seuraavalle välilehdelle.

Yritystiedot (*)

Yritystiedot-välilehdellä alasvetovalikon kautta haetaan yritys, jossa käyttäjä on töissä, sekä valitaan toimipiste. Mikäli listassa ei löydy valmiiksi kyseistä yritystä, voidaan tämä luoda painamalla plus-ikonia (Lisää yritys)

Asiakkuudet (*)

Asiakkuudet-välilehdellä valitaan mihin asiakkuuteen käyttäjällä on käyttöoikeus, sekä mikä käyttöoikeusrooli käyttäjälle asetetaan. Asiakasorganisaation pääkäyttäjä voi asettaa hallinnoimilleen käyttäjille pääsyoikeuden ainoastaan omaan asiakasorganisaatioonsa.

Roolioikeuksia on mahdollista tarkastella i-painikkeesta, mutta niitä ei ole mahdollista muokata yksittäisiä käyttäjiä varten.

Kohdesalkku (*)

Kohdesalkku-välilehdellä valitaan kiinteistöt tai kiinteistösalkut, joihin käyttäjällä on käyttöoikeus.

Valitsemalla Lisää avautuu pudotusvalikko, josta tulee valita minkälainen kohdesalkku käyttäjälle lisätään.

Jaettu kohdesalkku: Asiakaskannassa on luotu staattisia tai dynaamisia kohdesalkkuja tietyillä parametreillä. Näihin kohdesalkkuihin kuuluu kohteet x ja y, tai x-määrä kohteita.

Henkilökohtainen kohdesalkku: Asiakaskannan kohteista voidaan manuaalisesti valita tarvittavat kohteet.

Valitsemalla Henkilökohtainen kohdesalkku avautuu ponnahdusikkuna, jossa salkku voidaan nimetä haluamalla tavalla, sekä määrittää salkun kohteet.

Valitsemalla Lisää, tulee seuraavaksi valita, jos lisättävät kohteet ovat kiinteistöjä tai rakennuksia. Usein lisättävä kohde on kiinteistö.

Avautuvassa ponnahdusikkunassa voidaan pudotusvalikosta asettaa täppä kaikkien niiden kiinteistöjen kohdalle, jotka lisätään kohdesalkkuun.

Paina lopuksi Tallenna

• Mikäli Tallenna-nappi on piilossa pudotusvalikon alla, paina johonkin ponnahdusikkunan valkoiselle alueelle, jolloin alasvetovalikko sulkeutuu.

Salkkuun lisätyt kohteet tulevat näkyviin, kun olet painanut Tallenna

Mikäli haluat lisätä samaan salkkuun lisää kohteita, paina uudelleen Lisää ja noudata edellä mainittuja ohjeita.

Kun salkkuun on lisätty kaikki tarvittavat kohteet, paina Tallenna

Käyttäjälle on mahdollista lisätä useita kohdesalkkuja. Samalle käyttäjälle on myös mahdollista lisätä henkilökohtaisia, sekä jaettuja kohdesalkkuja.

Kun olet lisännyt käyttäjälle tarvittavat kohdesalkut, voit joko jatkaa palvelualueiden määrittämiseen tai tallentaa käyttäjän valitsemalla Tallenna

Palvelualueliitos

Palvelualueliitosten avulla määritetään tehtävät, jotka käyttäjä näkee järjestelmässä. Mikäli käyttäjälle ei lisätä mitään palvelualueliitosta, näkee hän kaikki järjestelmässä olevat tehtävät.

Aseta täppä kaikkien niiden palvelualueiden kohdalle, joihin linkitettyjä palvelupyyntöjä ja huoltotehtäviä käyttäjän tulisi järjestelmässä nähdä.

Palvelualueryhmäliitos

Mikäli asiakkuudessa on käytössä palvelualueryhmiä, voidaan useisiin palvelualueisiin antaa käyttöoikeudet lisäämällä palvelualueryhmä, johon kyseiset palvelualueet kuuluvat. Esimerkiksi useamman kiinteistön siivouspalvelualueista on luotu palvelualueryhmä nimeltä siivous, ja käyttäjä vastaa siivouksesta kaikissa näissä kohteissa.

Palvelualueryhmään kuuluvia palvelualueita voidaan tarkastella painamalla ryhmän oikealla puolella olevaa Palvelualueet-painiketta.

Viestiasetukset

Käyttäjä pääsee hallinnoimaan näkyvissä olevia viestiasetuksia.

Paina lopuksi Tallenna