Mikäli asiakkaalla on resursointi käytössä, voidaan resurssisuunnitelman toteutumaa tarkastella siirtymällä prosessivalikosta Resurssienhallinta > Resurssisuunnitelman toteutuma

Oletusnäkymässä resurssisuunnitelman toteuma näkyy palkkikaaviona jonka oikealla puolella esitetyt kategoriat ovat näkyvissä.

Valitsemalla Näytä hakutoiminnot voi näkymää suodattaa.

Hakuehdot mahdollistavat näkymän suodattamisen eri palvelualueiden ja/tai henkilöiden ja/tai aloitusajankohdan mukaan.

Toteuman esitystavaksi voidaan myös valita tunteina tai kappalemäärinä.

Valitsemalla Haku, suodattuu näkymä hakuehtojesi mukaan.