Dokumenttiluokitusten roolioikeudet määritellään dokumenttiasetuksista.

Siirry prosessivalikon kautta kohtaan Dokumentit > Asetukset

Asetuksista valitse Dokumenttiluokkien roolioikeudet

Aloita valitsemalla vasemmalta se rooli, jolle dokumenttiluokkaoikeuksia tulisi määrittää.

Kaikki asiakastietokannassa olevat dokumenttiluokat listautuvat keskellä ruutua näkyvään listaan. Aseta täppä niiden dokumenttiluokkien kohdalle, joihin haluat antaa kyseiselle roolille käyttöoikeuden.

Yläreunassa on myös mahdollista massatoimintona täpätä kaikki dokumenttiluokat, tai poistaa valinta kaikista dokumenttiluokista.

Kun olet antanut käyttöoikeuksia, paina lopuksi Tallenna, jotta uudet dokumenttiluokkaoikeudet päivittyvät kaikille, joilla kyseinen rooli on käytössä.