Auditointipohjien hallinnointi tapahtuu auditointikirjastossa, jonne siirrytään prosessivalikon kauttaAuditointi > Asetukset > Auditointikirjasto

Auditointipohjan voi poistaa kirjastosta kokonaanjos se ei kytkeydy auditointeihin.

Mikäli pohja on käytössä yhdelläkin auditointikohteella, niin sen poistaminen ja muokkaaminen on estetty. Pohjan voi kuitenkin ottaa pois käytöstäjolloin se ei enää esiinny auditointiprosessin pudotusvalikossaTäten sitä ei myöskään voi valita pohjaksi uudelle auditoinnille.

Auditointipohjan käytöstä poistaminen tapahtuu auditointikirjastossa.

Etsi auditointikirjastosta käytöstä poistettava auditointipohjaPaina kolmen pisteen ikonia ja valitseMuokkaa

Auditointipohjan muokkausnäkymässä otavalinta pois kohdasta Auditointipohja käytössäja painaTallenna