Koko rakennus ollessa valittuna, näkyy oikealla sijaitsevassa infopaneelissa kaikki rakennuksen palvelupyynnöt. Palvelupyynnöissä näkyy uudet, sekä käsittelyssä olevat palvelupyynnöt.

Rakennus ja sen tilat on värikoodattu kuvan alareunassa olevan skaalan perusteella.

Käyttäjä voi valita vasemmassa laidassa olevan kerrosvalikon kautta jonkin tietyn kerroksen, jota tarkastella. Info paneelissa näkyvät palvelupyynnöt suodattuvat valitun kerroksen mukaan.

Valitsemalla jokin kerroksen tiloista, info paneeliin suodattuu kyseisen tilan palvelupyyntö. Samalla tapaa, jos info paneelista valitsisi jonkin palvelupyynnön tarkasteluun, niin korostuu tila, jonne palvelupyyntö on kohdistettu.

Palvelupyynnön kohdalla olevan nuolen kohdalta palvelupyyntö voidaan avata tarkempaan tarkasteluun. Palvelupyynnön tietoja voi vierittää ylös ja alas. Painikkeesta Hallinnoi palvelupyyntöä, voi käyttäjä siirtyä palvelupyyntöprosessin puolelle hallinnoimaan kyseistä palvelupyyntöä.

Siirtyessä palvelupyyntöprosessin puolelle, sulkeutuu virtuaalinen kiinteistö.