Muut tietolähteet- näkymä mahdollistaa ulkoisten tietolähteiden linkittämisen ja tiedon visualisoiminen virtuaalisessa kiinteistössä.

Ulkoinen tietolähde voi olla mikä vaan Granlund Managerin ulkopuolinen järjestelmä, jonka kautta tiedot voidaan sitoa sensorilla johonkin rakennuksen tilaan. Ulkoiset tietolähteet liitetään Granlund Manageriin erillisinä integraatioprojekteina.

Muut tietolähteet -näkymän infopaneelissa listautuu kaikki ne eri näkymät, joita kyseiselle rakennukselle on linkitetty.

Kun käyttäjä on valinnut mitä näkymää haluaa tarkastella, voidaan tilojen tietoja tarkastella viemällä hiiren osoitin jonkin tilan päälle. Tilan tooltip näyttää kyseisen tilan arvon.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, näyttökuva, sisä

Kuvaus luotu automaattisesti

Painamalla tilan kohdalta, ilmestyy infopaneeliin näkyviin tilan sensori/sensorit, sekä tarkemmat sensoritiedot. Jos sensoreita on huoneessa useampi kun yksi. värittyy huone sensoreiden keskiarvon mukaan. Yksittäisten sensoreiden arvot voidaan tarkastaa infopaneelista.