Kirjautuessa Granlund Manager mobiili applikaatioon ensimmäistä kertaa, tulee käyttäjän määrittää kirjautumisosoite. Tämä tehdään asetussivun kautta. Seuraavaksi ohjeet kirjautumissivun/sivujen määrittämiseksi.

1. Siirry asetussivulle valitsemalla ’Asetukset’

Graphical user interface, application

Description automatically generated

1. Lisää mukautettu kirjautumisosoite luetteloon. On mahdollista lisätä useita kirjautumisosoitteita. Napsauta sitten ’Tallenna’.

Graphical user interface, text, application

Description automatically generated

1. Kun olet palannut kirjautumissivulle, näkyy valittu kirjautumisosoite. Tämän jälkeen voidaan täyttää käyttäjätunnus ja salasana kirjautumista vastaan. Kun tallennetaan useita mukautettuja kirjautumisosoitteita, ne voi valita avattavasta luettelosta.

Graphical user interface, application

Description automatically generated