Tilojen käyttäjä, jolla ei ole Granlund Manager käyttäjätunnusta, voi jättää palvelupyynnön kohdekohtaisen erillisen palvelupyyntölomakesivun kautta. Jokaisella objektilla kohdehierarkiassa on uniikki tunnus, josta voidaan muodostaa URL osoite, joka voidaan jakaa tilojen käyttäjille linkkinä tai esim. QR-koodina. Tämä linkki johtaa kohdekohtaiselle palvelupyyntölomake-websivulle, joka on optimoitu myös mobiilikäyttöön. Yksittäisen tilan, tai muun objektin, tai asiakkaan kaikkien kohteiden linkit voidaan resetoida muuttamalla kohdekohtaista tai asiakaskohtaista avainta asetuksissa.

A screenshot of a cell phone

Description generated with very high confidence

Palvelupyynnön tekijä voi seurata tekemiensä pyyntöjen tilaa ja vastaanottaa viestejä tai palautetta ylläpitohenkilöstöltä.

Palvelupyynnön jättölomakkeella annetaan seuraavat tiedot:

• Ennalta määritelty kohdetieto
  • Kielivalinta
  • Kuvaus
  • Liite
  • Palvelualue/Palvelupyyntölaji
  • Lisätieto
  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Kustannuspaikka
  • Haluan saada palvelupyynnön etenemisestä sähköposteja” – valintaruutu

Se, mitkä edellä mainituista kentistä näkyvät lomakkeella, riippuu asiakasorganisaation asetuksista.