Auditointikirjastoon siirrytään valitsemalla prosessivalikostaAuditointi > Asetukset > Auditointikirjasto

1. Lisääpainikkeesta aloitetaan uuden auditointipohjan lisääminen.

2. Auditontipohjan puumainen näkymä. Auditointipohjatsekä niiden sisältämät auditointiryhmät ja auditointipisteet näkyvät auditointikirjastossa puumaisestiRivillä olevan nuolen avulla voidaan laajentaa näkyviin siihen kuuluvat alatasot.

3. Painoarvo.Auditointipohjien kokonaispainoarvot sekä ryhmien eritellyt painoarvot näkyvät selkeästi omassa sarakkeessaanAuditointipohjan painoarvojen kokonaissumman tulee olla 100%, jotta auditointipohja ilmestyy näkyviin auditointiprosessin pudotusvalikossaMikäli auditointipohjan painoarvojen summa ei ole 100%, niin värittyy tämä lukema punaiseksi.

4. Asteikko,joka pohjalla on käytössäArviointiasteikkoja on saatavilla useampia.

5. Auditointijakson pituus.Minkä pituinen auditointijakso kyseiselle auditointipohjalle on määritetty.

6. Päivityspäivä ja Päivittäjä. Näkyy kuka on viimeksi muokannut auditointipohjaa.

7. Lisäksi voidaan rajata listanäkymää valitsemalla Näytä vain käytössä olevat kirjastot

8. Käytössäsarake osoittaa mitkä pohjat ovat tällä hetkellä käytössä. Ne pohjatjoiden kohdalla on ikoni näkyvät auditointiprosessin pudotusvalikossa.