Tilojen käyttäjä: Palvelupyynnön jättäminen

Tilojen käyttäjien palvelupyyntöjen jättöön on olemassa kaksi eri ominaisuutta. Asiakasympäristöstä riippuen vaihtelee, kumpi ratkaisuista on käytössä.

1. Palvelupyyntölomake
  2. Yhteiskäyttötunnus palvelupyyntöjen jättämistä varten

Palvelupyyntölomake

Palvelupyyntölomake on kohdekohtainen linkki tai QR koodi, jonka kautta tilojen käyttäjä voi suoraan jättää kyseiselle kohteelle palvelupyynnön. Linkki on tällöin sidottu yhteen kohteeseen, tai johonkin kohdetta alempaan tasoon. Linkki/linkit voidaan liittää osaksi käyttäjäorganisaation sisäistä intranet – palvelua.

Käyttäjän ei palvelupyyntölomakkeen kautta jätettävälle palvelupyynnölle tarvitse erikseen valita kohdetta. Kohde, jolle palvelupyyntö ollaan jättämässä, näkyy lomakkeen ylälaidassa. Linkin kautta jätetty palvelupyyntö ohjautuu suoraan oikealle kohteelle Granlund Managerissa.

Lomakkeella täytettävät kentät ja pudotusvalikot vaihtelevat asiakasympäristön mukaan.

Jos käyttäjä haluaa saada palvelupyynnön vaihemuutoksista tiedon sähköpostiin, tulee laittaa ruksi kohtaan ”Haluan saada palvelupyynnön etenemisestä sähköposteja”

Lisää korostettuna olevaan kohtaan seuraava lause: Palvelupyyntölomake voi avautua suoraan linkin kautta, tai olla sijoitettu kohdekohtaiselle sivulle. Kohdekohtaisen sivun käyttöohjeet löydät kohdasta Ulkoisen kohdesivun toiminnot

Yhteiskäyttötunnus palvelupyyntöjen jättämistä varten

Tilojen käyttäjä voi jättää vikailmoituksen tai palvelupyynnön linkin kautta, joka ohjaa käyttäjän suoraan Granlund Manager etusivulle. Linkin kautta näkyvä Granlund Manager etusivu on sisällöltään rajattu. Granlund Manager etusivulla, voidaan tilojen käyttäjille jakaa myös muuta tietoa, esimerkiksi jo jätetyt palvelupyynnöt, kohteen yhteystiedot sekä ilmoituksia. Saman linkin kautta voidaan jättää palvelupyyntöjä usealle eri kohteelle, jos kohteita on useampi. Linkki voidaan liittää osaksi käyttäjäorganisaation sisäistä intranet – palvelua.

Sisäänkirjautumisen jälkeen tilojen käyttäjä päätyy Granlund Manager aloitussivulle. Palvelupyynnön jättämiseen löytyy oma tietoikkuna aloitussivulla.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

Jättääksesi palvelupyynnön etusivun kautta tulee tilojen käyttäjän aloittaa valitsemalla ensin oikea kohde, jonne palvelupyyntöä ollaan jättämässä.

1. Valitse kohde vasemmalla olevasta kohdelistasta
 2. Kuvaa palvelupyyntö mahdollisimman tarkasti

3. Valitse palvelualue ja/tai palvelupyyntölaji ja/tai Osasto (riippuu asiakaskohtaisesta ratkaisusta)

3. Kirjoita/tarkasta yhteystietosi

Tietoikkunassa täytettävät kentät ja pudotusvalikot vaihtelevat asiakasympäristön mukaan.

Jos käyttäjä haluaa saada palvelupyynnön vaihemuutoksista tiedon sähköpostiin, tulee laittaa ruksi kohtaan Haluan tiedon palvelupyynnön valmistumisesta sähköpostilla

Palvelupyyntöön voi myös lisätä dokumentin tai kuvan.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti

4. Paina lopuksi Lähetä

Tämän jälkeen palvelupyyntö ilmestyy näkyviin etusivulla sijaitsevaan tietoikkunaan Palvelupyynnöt - Itse jättämäni