Laitteiden attribuutteja voidaan muokata valitsemalla kohdevalikosta haluttu laite ja valitsemalla prosessivalikosta Kiinteistötiedot > Tiedot

Jokaiselle laitteelle on määritelty laitetyyppikohtaisesti attribuuttikenttiä. Attribuuttikentällä tarkoitetaan kenttää mihin voidaan syöttää tietyn laitteen tai järjestelmän teknisiä tietoja, kuten esimerkiksi nimellisvirta, valmistaja tai malli.

Valitun tason kaikkien attribuuttikenttien muokkaaminen tapahtuu klikkaamalla Muokkaa attribuuttien arvoja ja valitsemalla valikosta Kaikki tiedot

Attribuuttiarvojen syöttämisessä käytetään pääsääntöisesti tietokantaan jo valmiiksi tallennettuja oletusarvoja, esimerkiksi numero. Mikäli attribuuttikentälle on määritelty oletusarvo, on sitä pakko käyttää. Kun oletusarvo on esimerkiksi numero ei kenttään ole mahdollista kirjoittaa vapaamuotoista tekstiä. Mikäli kentässä on sallittu vain oletusarvot, on tekstikenttä korvattu alasvetovalikolla, mistä valitaan sopiva arvo.

HUOM! Kaikille attribuuttikentille ei välttämättä löydy oletusarvoja, tällöin attribuuttiarvo voidaan kirjoittaa vapaamuotoisesti kenttään.

Attribuuttimuutokset tulee aina muistaa tallentaa painamalla Tallenna muutokset