Voit lisätä käyttöpäiväkirjamerkinnän haluamallesi kohteelle valitsemalla ensin kohteen kohdelistasta ja valitsemalla Käyttöpäiväkirja > Käyttöpäiväkirja

Näkymään suodattuu kohdelistasta valitun kohteen/valittujen kohteiden käyttöpäiväkirjamerkinnät.

Näkymän ylälaidassa on perustoiminnot. Tätä kautta voidaan joko lisätä uusi merkintä kohdelistasta valitulle kohteelle, tai hakea tietyntyyppisiä merkintöjä isosta massasta. Hakutoimintojen tarkemmat ohjeet löytyvät täältä.

Kun olet valinnut käyttöpäiväkirjamerkintöjen päänäkymästä Lisää uusi käyttöpäiväkirjamerkintä, avautuu näytölle lomake merkinnän tekemiseksi.

Seuraavassa on kuvattu kohdat, jotka tulee täydentää merkinnän tekemisen yhteydessä:

• Kirjoita vapaamuotoisesti kuvaus asiasta, jota merkintä koskee.
  • Tapahtumapäivämääräksi tarjotaan oletuksena kuluvaa päivämäärää. Vaihda tapahtumapäivämäärä tarvittaessa.
  • Valitse listalta luokaksi nimike, jota merkintä koskee.
  • Valitse palvelualue merkinnälle.
  • Käyttöpäiväkirjamerkintään voidaan lisätä tarvittaessa dokumentteja ja kuvia tai liittää merkintään yrityksen/toimitan tiedot.
  • Jos haluat siirtää työn suoraan valmiiksi, laita valinta tähän kohtaa. Muussa tapauksessa merkintä jää käsittelyssä tilaan.
  • Voit tallentaa merkinnän suoraan klikkaamalle Valmis
    • Mikäli merkintään kohdistuu jatkotoimenpiteitä, klikkaa Seuraava vaihe. Tällöin voit Lisätehtävät-välilehdellä tehdä merkintään (esim. Vesikatto vuotaa, paikattu tilapäisesti) jatkotoimenpiteen (Esim. Sovittu, että tilataan vesikattomiehet korjaamaan vuotopaikat ensi keväänä). Jatkotoimenpiteitä voi siis käyttää muistilistana tapahtumaan liittyen ja siihen kirjatut toimenpiteet voidaan kuitata yksittäin valmiiksi.
  • Mikäli käyttöpäiväkirjamerkintä liittyy voimassa oleviin määräyksiin tai asetuksiin voit laittaa viranomaismerkintä kohtaan valinnan. Tällöin näihin liittyvät asiat on helppo poimia ohjelmasta raportteihin.

Mikäli resursointi on käytössä

Resursoinnin ollessa käytössä, valikoituu käyttöpäiväkirjamerkinnän vastuuhenkilöksi automaattisesti käyttöpäiväkirjamerkinnän tekijä.

Vastuuhenkilöä ei voi muuttaa.