Voit tarkastella ja muokata olemassa olevia käyttöpäiväkirjamerkintöja valitsemalla ensin kohteen kohdelistasta ja sitten siirtymällä prosessivalikosta Käyttöpäiväkirja > Käyttöpäiväkirja

Näkymään suodattuu kohdelistasta valitun kohteen/valittujen kohteiden käyttöpäiväkirjamerkinnät.

Mikäli käyttöpäiväkirjamerkintöjä on paljon, on käyttäjän mahdollista käyttää hakutoimintoja tarkastellessaan käyttöpäiväkirjamerkintöjä. Tämä tapahtuu valitsemalla Näytä hakutoiminnot. Halutessaan käyttää tarkempia hakuparametreja voi käyttäjä käyttää Tarkennettua hakua

Voit muokata vain käsittelyssä olevaa käyttöpäiväkirjamerkintää.

Mikäli haluat muokata valmiiksi kuitattua merkintää palauta se ensin käsittelyyn rivin alussa olevasta kolmesta pisteestä, ja valitse Palauta käsittelyyn

Käsittelyssä olevan merkinnän väri on Keltainen. Kolmen pisteen alta löytyvässä valikossa on enemmän toimintoja, ja tästä löytyy esimerkiksi Muokkaa toiminto, jolloin voit vaihtaa mm. merkinnän luokkaa tai muokata käyttöpäiväkirjamerkinnän tekstiä.