Dokumentteja hallinnoidaan osiossa Dokumentit > Dokumenttien hallinta

Uuden dokumentin lisääminen kohdelistasta valitulle kohteelle tapahtuu valinnalla Lisää uusi dokumentti. Tämä toiminto avaa lomakkeen dokumentin lisäämiseksi.

Voit tallentaa järjestelmään missä tahansa tiedostomuodossa olevan dokumentin.

• Lisää dokumentille tiedostoja (voit lisätä yhden tai useamman)

• Anna dokumentille kuvaava nimi

• Luokittele dokumentti

• Mikäli halutaan, voidaan lisäksi tarkentaa dokumenttiin liittyviä ominaisuuksia Lisätiedot-välilehdellä. Täällä voidaan antaa dokumentille lisää hakusanoja, jolloin se löytyy useammalla hakusanalla tai merkitä dokumentti viranomaismerkillä (esim. palotarkastuspöytäkirja)

• Dokumentti voidaan myös lisätä useammalle kohteelle Kohteet-välilehdellä

• Valitse Tallenna, niin dokumentti tallentuu valitsemallesi kohteelle.