Käyttäjätietojen päänäkymään siirrytään valitsemalla prosessivalikosta Käyttäjähallinta > Käyttäjätiedot

Ylimpänä käyttäjätietojen päänäkymässä on näkyvissä lisäystoiminnot sekä käyttäjätunnusten hakutoiminnot. Käyttäjä, jolla on oikeudet käyttäjähallinnan prosessiin, näkee kyseisessä prosessissa vain niiden asiakaskantojen käyttäjätunnuksia, joihin hänellä itsellään on oikeus. Näkyvyyttä on myös rajattu niin, ettei käyttäjä näe itseään korkeampia käyttäjätunnuksia. Esim. pääkäyttäjä ei näe administraattori roolilla olevaa käyttäjää.

Mikäli valmiiksi näkyvillä olevat hakuehdot eivät ole riittävät, voidaan käyttäjätunnuksia hakea valitsemalla Tarkennettu haku. Tarkennetun haun kautta on käyttäjätunnuksia mahdollista hakea roolin ja/tai sähköpostiosoitteen avulla.

Haun voi suorittaa täyttämällä hakuehtoja normaaliin hakuun, sekä tarkennettuun hakuun, jolloin kaikki täytetyt hakuehdot otetaan huomioon.

Valitsemalla Hae päivittyy näkymään hakuehtojen mukaisen käyttäjätunnukset.

Kun oikea käyttäjätunnus on löytynyt, voidaan sitä muokata valitsemalla sen kohdalta Muokkaa.

Käyttäjätunnukselle tehdyt muutokset tallentuvat painamalla muokkausnäkymästä lopuksi Tallenna