Tyyppitoimenpidekirjaston löydät siirtymällä prosessivalikon kautta PTS > Asetukset > Tyyppitoimenpidekirjasto

Uuden tyyppitoimenpideryhmän lisääminen

Lisää uusi tyyppitoimenpideryhmä valitsemalla Lisää tyyppitoimenpideryhmä

Kirjoita tyyppitoimenpideryhmän nimi.

Paina lopuksi Tallenna

Tyyppitoimenpideryhmä ilmestyy omana rivinään tyyppitoimenpidekirjastoon.

Uuden tyyppitoimenpiteen lisääminen

Tyyppitoimenpiteitä lisätään aina johonkin tyyppitoimenpideryhmään.

Paina tyyppitoimenpideryhmän kohdalta kolmen pisteen ikonia ja valitse + Lisää tyyppitoimenpide

Avautuvaan ponnahdusikkunaan syötetään tyyppitoimenpiteen oleelliset tiedot.

Tyyppitoimenpiteelle määritellään nimi, joka näkyy prosessissa oletuksena. Prosessin puolella, yksittäisen tyyppitoimenpiteen nimeä pystytään muokkaamaan.

Jos kirjastossa tehdään muokkauksia nimiin, heijastuvat nämä muokkaukset vain niille tyyppitoimenpiteille joiden nimiä ei ole manuaalisesti prosessin puolella muokattu.

Toimenpideluokaksi voi valita minkä vain asiakaskannassa käytössä olevan toimenpideluokan.

Kunnossapitojakso määrittää, miten monen vuoden päähän tyyppitoimenpiteen seuraava esiintymä luodaan. Kunnossapitojaksoksi voi määritellä 1-50 vuotta.

Hinnoittelu on tekstimuotoinen ohjeistava tieto. Sen on tarkoitus toimia ohjeistuksena kustannusarviota syöttävälle käyttäjälle.

Tyyppitoimenpide käytössä - valinta vaikuttaa siihen, että näkyykö tyyppitoimenpide prosessin puolella pudotusvalikossa. Voiko sitä lisätä, tai voidaanko siitä luoda uusia esiintymiä tulevaisuuteen.

Paina lopuksi Tallenna

Tyyppitoimenpide ilmestyy omana rivinään kirjastoon.