Virtuaalisessa kiinteistössä on saatavilla useampi eri ominaisuus. Näistä voi olla käytössä yksi tai useampi, riippuen rakennuksesta.

Palvelupyynnöt

Olosuhteet

Vyöhykkeet

Talotekniikka

Muut tiedot/Ulkoiset tietolähteet

Virtuaalisen kiinteistön näkymässa navigointi ja suodatus, tapahtuu kolmen eri valikon avulla.

Ylävasemmasta pudotusvalikosta valitaan ensin näkymä, jota halutaan tarkastella. Valitaan jokin seuraavista (Palvelupyynnöt, Olosuhteet, Vyöhykkeet, Talotekniikka).

Vasemmassa reunassa pudotusvalikon alla löytyy kerrosvalinta. Tästä valitaan kerros, tai halutessaan rakennustaso, jota halutaan tarkastella. Virtuaalinen kiinteistö avautuu oletuksella rakennustasolle.

Näkymän tiedot listautuvat oikealla olevaa infopaneeliin. Infopaneelista voidaan tarkemmin valita mitä tietoja halutaan tarkastella. Käyttäjä voi halutessaan myös klikata jotain rakennuksen tilaa, jolloin infopaneeliin suodattuu kyseiseen tilaan linkitetyt valitun näkymän tiedot.