Talotekniikka näkymä mahdollistaa eri taloteknisten järjestelmien tuomisen näkyville virtuaaliseen kiinteistöön. Kerrokselta löytyvät talotekniset mallit löytyvät infopaneelin pudotusvalikosta. Valitun mallin laitteet listautuvat pudotusvalikon alle.

Valitsemalla laitteen, korostuu kyseisen laitteen sijainti kuvassa. Varsinkin tarkastellessa malleja, jossa on iso määrä laitteita, helpottaa tämä laitteen paikannusta. Samalla tapaa, voi kuvasta klikata jotakin i-ikonia, jolloin kyseinen laite tulee valituksi infopaneelissa.

Laitteen kohdalla olevan nuolen avulla voidaan siirtyä tarkastelemaan laitteen tietoja. Infopaneelin pudotusvalikon kautta voi käyttäjä valita, mitä laitteeseen liittyviä tietoja haluaa tarkastella. Huoltohistoria näyttää kaikki laiteelle liitetyt huollot.

Huollon kohdalla näkyvän nuolen avulla voidaan siirtyä tarkastelemaan huollon tietoja, ja mahdollisesti siirtyä Huolto ja käyttö moduulin puolelle suorittamaan huoltoa. Huollon ja käytön puolelle siirrytään painikkeesta Hallinnoi huoltotehtävää

Siirtyessä Huolto ja käyttö moduulin puolelle, sulkeutuu virtuaalisen kiinteistön näkymä.

Tekniset tiedot -näkymä mahdollistaa laitteelle liitettyjen attribuuttien tarkastelun virtuaalisen kiinteistön näkymästä. Jos laitteen teknisiä tietoja halutaan hallinnoida, voidaan kiinteistötiedot moduuliin siirtyä Hallinnoi teknisten tietojen lisätietoja – painikkeen kautta.

Siirtyessä kiinteistötiedot moduuliin, sulkeutuu virtuaalisen kiinteistön näkymä.

Käyttöpäiväkirjamerkitöjen kautta voidaan tarkastella, jos kyseiselle laitteelle on lisätty jotain käyttöpäiväkirjamerkintöjä. Merkinnät näytetään kaikista eri statuksista.

Käyttöpäiväkirjamerkinnän kohdalla olevan nuolen kautta voidaan siirtyä tarkastelemaan merkinnän tarkempia tietoja. Käyttäjä voi vierittää näkymää nähdäkseen kaikki käyttöpäiväkirjan tiedot. Kyseistä merkintää voidaan siirtyä tarkastelemaan käyttöpäiväkirja moduulin puolelle Hallinnoi käyttöpäiväkirjamerkintää -painikkeen kautta.

Siirtyessä käyttöpäiväkirja moduulin puolelle, sulkeutuu virtuaalisen kiinteistön näkymä.

Kaikille tasoille ei välttämättä ole viety taloteknisiä malleja. Tällöin ohjelma ohjeistaa valitsemaan jonkin tason, jolle malleja on lisätty. Rakennuksen ollessa valittuna, listautuu infopaneeliin kaikki rakennuksen laitteet.