Palvelupyynnölle voidaan lisätä kommentteja, jotka näkyvät yksittäisen palvelupyynnön näkymässä kommenttiosiossa. Kommentteja voidaan lisätä tilavaihdon yhteydessä tai manuaalisesti kommenttiosion ”Lisää uusi kommentti” -napin avulla.

Palvelupyynnölle voi lisätä kommentteja, jotka näkyvät erillisessä kommenttiosiossa kyseisen palvelupyynnön näkymässä. Kommentteja voi lisätä joko tilavaihdon yhteydessä tai manuaalisesti 'Lisää uusi kommentti' -painikkeen kautta.

Tilavaihdon yhteydessä jätetty kommentti

Kun palvelupyyntöjä käsitellään, merkitään valmiiksi tai avataan uudelleen, järjestelmä pyytää käyttäjää lisäämään kommentin palvelupyynnölle. Tällaiset kommentit näkyvät yksittäisen palvelupyynnön näkymässä Kommentti-osiossa. Tilavaihdon yhteydessä annetut kommentit on merkitty sen mukaan, missä tilavaiheessa ne on annettu. Oletuksena kaikki tilavaihdon yhteydessä luodut kommentit ovat 'Julkisia'. Tilavaihtoja voi tehdä seuraavissa paikoissa:

• Palvelupyynnön hallinnointisivu, pikatoiminnot
  • Yksittäisen palvelupyynnön näkymässä
  • Muokkaa palvelupyyntöä

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, numero, ohjelmisto, Verkkosivusto

Kuvaus luotu automaattisestiKuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, numero, ohjelmisto

Kuvaus luotu automaattisestiKuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, Verkkosivusto

Kuvaus luotu automaattisesti

Tavallinen kommentti

Palvelupyynnölle voi lisätä kommentteja ilman tilavaihtoja suoraan yksittäisen palvelupyynnön näkymässä Kommentti-osiossa. Kommentille voi valita kaksi lisäasetusta: "Julkinen" ja "Lähetä myös sähköpostilla".

"Julkinen" kommentti näkyy, kun palvelupyyntöä tarkastellaan Etusivun tietoikkunassa tai Ulkoisella Kohdesivulla Palvelupyynnöt-Widgetissä. Lisäksi järjestelmä lähettää sähköpostiviestin palvelupyynnön yhteyshenkilölle, mikäli ilmoittaja on valinnut palvelupyynnön luodessaan vaihtoehdon "Haluan saada palvelupyynnön etenemisestä sähköposteja"Kommenteista voi poistaa kommentin julkisen näkyvyyden kolmen pisteen takaa löytyvän lisätoiminnon avulla.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, Fontti, ohjelmisto

Kuvaus luotu automaattisesti

Lähetä myös sähköpostilla” toiminnon vastaanottajalistaan voi syöttää yhden tai useamman sähköpostiosoitteen. Järjestelmä tarjoaa listan käyttäjistä, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

• Lisätty kohteen yhteystietoihin
  • @ Automaattiset ilmoitukset palvelupyynnöistä valittuna
  • Oikeus palvelupyynnön palvelualueeseen
  • Käyttäjän omat viestiasetukset sallivat ilmoitukset palvelupyynnöistä.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, näyttö