Palvelupyyntöjen poistamiseen tarvitaan roolioikeus ”Poista palvelupyyntö”.  Palvelupyyntöjä voi poistaa hallinnointisivun pikatoimintojen avulla ja yksittäisen palvelupyyntösivun näkymässä.

Prosessivalikko > Palvelupyynnöt > Hallinnoi palvelupyyntöjä

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, kuvakaappaus, valkoinen

Kuvaus luotu automaattisesti

Hallinnointisivun pikatoiminto:

Siirrä hiiren painike palvelupyynnön kohdalle ja paina kolmen pisteen alta löytyvää lisätoiminnot nappia. Sen alta valitaan ”Poista”.
Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, Tietokonekuvake

Kuvaus luotu automaattisesti

Yksittäisen palvelupyynnön näkymä

Palvelupyyntömoduulissa palvelupyyntöjä voi poistaa yksittäisen palvelupyynnön näkymässä kolmen pisteen kautta valitsemalla ”Poista”:

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, numero

Kuvaus luotu automaattisesti

Järjestelmä pyytää sinua vahvistamaan poiston, jotta vältytään vahingossa tehdyiltä poistoilta. Varmista, että olet varma poistamisesta, ja vahvista sitten poisto.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, kuvakaappaus

Kuvaus luotu automaattisesti

Kun olet vahvistanut poiston, palvelupyyntö poistetaan pysyvästi järjestelmästä eikä sen tietoja voi enää palauttaa.

Käyttöoikeus ”Poista Palvelupyyntö”

Palvelupyynnön poistamiseen tarvitaan ”Poista palvelupyyntöjä” käyttöoikeus. Käyttöoikeus pitää olla annettuna roolille, joka on linkitetty käyttäjätunnukselle. Roolin käyttöoikeuksia voidaan hallinnoida Roolien käyttöoikeudet sivulla.

Prosessivalikko > Järjestelmä > Roolien käyttöoikeudet

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, kuvakaappaus, valkoinen

Kuvaus luotu automaattisesti

Mikäli sinulla ei ole oikeutta Järjestelmän Roolien käyttöoikeuksiin ota yhtyettä pääkäyttäjään tai Granlund Manager-tukeen.