Palvelupyynnöistä on mahdollista ladata Microsoft Excel -raportti Palvelupyyntöjen hallinnointisivulla.

Prosessivalikko > Palvelupyynnöt > Hallinnoi palvelupyyntöjä

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, Fontti, kuvakaappaus, valkoinen

Kuvaus luotu automaattisesti

Oikeassa ylänurkassa olevassa kolmen pisteen ikonin kautta avautuu valinta ”Tulosta Excel-raportti”.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, Tietokonekuvake

Kuvaus luotu automaattisesti

Järjestelmä luo Excel-raportin, mikä sisältää kaikki palvelupyynnöt, jotka näkyvät hallinnointisivun näkymässä. Palvelupyyntölistaa voi hallinnoida suodatus- ja hakutoiminoilla.

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, ohjelmisto, Tietokonekuvake

Kuvaus luotu automaattisesti

Excel-raportin sarakkeiden selitteitä

Yleistä

• Excelin sarakkeet järjestäytyvät aina samalla tavalla A-sarakkeesta S-sarakkeeseen
  • T-sarakkeen jälkeen tulee Kustannusarvio-ominaisuuteen liittyvä ”Hyväksyttyjen kustannusarvioiden summa” jos kyseinen ominaisuus on tietokannassa käytössä
  • Seuraavat sarakkeet muodostuvat valittujen palvelupyyntöjen lisäkentistä, mikäli niitä on.

Reaktioaika (min)

• Reaktioaika on aika, joka on kulunut palvelupyynnön jättämisestä siihen, kun palvelupyyntö on otettu käsittelyyn.
  • Mikäli palvelupyyntö merkitään Uusi -vaiheesta suoraan Valmiiksi, on reaktioaika nolla.

Suoritusaika (min)

• Suoritusaika on se aika, joka on kulunut palvelupyynnön käsittelyyn otosta siihen, kunnes palvelupyyntö on merkitty valmiiksi
  • Mikäli palvelupyyntö on siirretty suoraan valmiiksi, on suoritusaika palvelupyynnön jättämisen ja valmiiksi kuittaamisen välinen aika.

Palvelupyyntö otettu käsittelyyn

• Palvelupyyntö voidaan avata uudelleen, jolloin ”Palvelupyyntö otettu käsittelyyn” tapahtumia voi olla useampi
  • Järjestelmä hakee aina ensimmäisen tapahtuman ja tulostaa sen ajankohdan sekä Käsittelyyn ottajan
  • Sarakkeet ovat tyhjiä, mikäli palvelupyyntöä ei ole otettu käsittelyyn

Kuitattu ja Kuittaaja

• Palvelupyyntö voidaan avata uudelleen, jolloin ”merkitse valmiiksi” tapahtumia voi olla useampi
  • Järjestelmä hakee viimeisimmän tapahtuman ja tulostaa sen ajankohdan sekä kuittaajan
  • Sarakkeet ovat tyhjiä, mikäli palvelupyyntöä ei ole kuitattu, eli merkitty valmiiksi.

Takaraja

• Takaraja näytetään muodossa ”päivämäärä ja kellonaika”, mikäli palvelupyynnölle on määritelty takaraja

Ratkaistu aikataulussa

• Kenttä pysyy tyhjänä, mikäli palvelupyynnölle
    • ei ole määritetty takarajaa
    • on määritetty takaraja, mutta ei ole vielä kuitattu, eli merkitty valmiiksi
  • Arvo on Kyllä, mikäli palvelupyyntö on kuitattu ennen määritettyä takarajaa
  • Arvo on Ei, mikäli palvelupyyntö on kuitattu määritetyn takarajan jälkeen.

Kommentit

• Palvelupyynnöillä voi olla useampia kommentteja. Kaikki kommentit lisätään yhteen soluun eroteltuna rivinvaihdolla
  • Rakenne on seuraava: Kommentoija > ajankohta > kommentin kuvaus

Excel-raportin tulostamiseen ei tarvita erillistä lisävalintaa roolioikeuksiin. Kaikki käyttäjät, joilla on oikeudet Palvelupyyntömoduulin hallinnointisivulle voivat tulostaa Excel-raportin niistä palvelupyynnöistä, joihin käyttäjällä on oikeus.