1. Dokumentit

Dokumenttien hallinta näkymä avautuu valitsemalla prosessi valikosta toiminto "dokumenttien hallinta". Toiminnon valitsemalla avautuu alla olevan kuvan mukainen näkymä.

Lisää uusi dokumentti:
Valitse kohde, johon haluat lisätä dokumentin, jonka jälkeen valitse "lisää uusi dokumentti" toiminto.

Dokumenttien järjestystä, ryhmittelyä tai näkymää voi muuttaa alla olevilla toiminnoilla. Dokumentti näkymä voi olla laajennettu tai perus. Esimerkki kuvissa on käytetty perus näkymää.

2. Kohdevalinta

Dokumentit listataan kohdepuun valinnan mukaisesti. Voit tarkastella yhden kohteen dokumentteja tai voit valita useammon kohteen, jolloin dokumentit listautuvat kaikkien valittujen kohteiden osalta.

3. Haku

Voit rajata näytettäviä dokumentteja dokumenttiluokkien, tekstihaun tai dokumentin ID:n mukaan. Kun olet tehnyt halutut valinnat paina "Hae" toimintoa, jonka jälkeen haun mukaiset dokumentit listautuvat näkymään.

4. Dokumenttien hallinnan toiminnot

Dokumentit listautuvat näkymään, jossa niitä voidaan käsitellä. Painamalla dokumenttia valitus dokumentin näkymä laajenee. Laajennetussa näkymässä toiminnot ovat laatikon ylälaidassa. Dokumentin voi avata, muokata, tehdä kopion dokumentista tai poistaa. Voit myös kopioida linkin, joka vie suoraan dokumentille.

Dokumentin linkkiä painamalla dokumentti latautuu koneelle, josta tiedoston voi avata. Dokumentti voi sisältää useamman dokumentin jolloin ensimmäinen painallus avaa ikkunan, johon listautuu kaikki dokumentille tallennetut tiedostot, josta tiedostot voi ladata.